Ezeltje Sterkt Je

Oaseplek 'Ezeltje Sterkt Je' in Hoevenen

Christine droomde al langer dat de grote gezellige schuur, de binnenkoer en de weides achterin een groene en warme plek zouden worden voor kinderen en jongeren. Om te spelen, te ontdekken, maar evenzeer om thuis te komen bij anderen en zichzelf.

Samen met haar echtgenoot Geert maken ze daar nu concreet werk van!

Geregeld komen hier schoolkinderen op bezoek voor een dolle en leerrijke buitendag. Ze ontdekken volop, genieten, laden op!


In het project 'Guide to Growth' van Authentical komen jongeren (secundair) hier begeleid studeren, op vrijdagnamiddag (examencommissie) of 's avonds aansluitend op de schooldag.

Bert neemt hen op sleeptouw, zowel op vlak van vakinhoud (wiskunde, wetenschappen, economie, geschiedenis, ...), als op vlak van plannen, motivatie, focus, stressbeheersing, schematiseren, en zelfstandig en inhoudelijk studeren.


Het oaseproject 'Breek Uit Jezelf' is in volle ontwikkeling en gaat van start in januari 2024 op deze plek. Jongeren en jonge volwassenen van 15 tot 25 jaar kunnen hier terecht voor een korter of langer begeleid traject op maandag/dinsdag of woensdag/donderdag.

Sandra en Siegelinde nemen de deelnemers op sleeptouw op de ontdekkingstocht naar eigenwaarde, zelfredzaamheid en zingeving. Heel spontaan vanuit rust, veiligheid, creativiteit en dagritme.


Ben je graag deel van deze oplossing? 

Steun deze plek!


Stort je bedrag op rekeningnummer BE88 8936 6003 4141 

op naam van De Oases vzw te Herne

met als mededeling: "Gift Ezeltje Sterkt Je" of "Gift - PL23003"

EN/OF

Word sympathiserend of steunend lid van De Oases vzw 

en noteer bij je lidmaatschap 

de plek 'Ezeltje Sterkt Je' en/of plekcode 'PR23003'

TIP: Je kan ook steunen via een doorlopende betaalopdracht bij je bank. Zo schenk je maandelijks of jaarlijks een bedrag naar keuze.

Je gift stellen wij ten dienste van de ontwikkeling van oaseplek 'Ezeltje Sterkt Je', met een afhouding van 5% voor het bekostigen van de algemene werking van de vereniging.


Blijf je graag op de hoogte van deze en andere activiteiten, projecten, plekken en thema's?

Word lid van De Oases vzw!