Lid worden

Lid worden

sympathisant

Je draagt een plek, project of thema een warm hart toe, en je blijft graag op de hoogte van wat er allemaal te gebeuren staat via het ledenplekje op deze website.

Aansluiten als sympathisant doe je via onderstaand formulier. Je jaarlijks lidgeld van 20 euro ondersteunt daarbij de werking van de vzw én een plek, project of thema naar keuze.

steunend lid

Je draagt de vereniging een warm hart toe, je blijft graag op de hoogte via het ledenplekje, en je bent er graag bij op onze jaarlijkse ontmoetingsdag op één van de oaseplekken.

Aansluiten als steunend lid doe je via onderstaand formulier. Je jaarlijks lidgeld van 100 euro ondersteunt daarbij de werking van de vzw én een plek, project of thema naar keuze.

adviserend lid

Je beheert, draagt of hoedt zelf een oaseplek, je bent actief binnen één van de oaseprojecten of een oasethema.

Je kan je aanbieden als adviserend lid, en dat doe je via onderstaand formulier.SYMPATHISANT WORDEN

*** Als je hier de naam of het nummer van een oaseplek, -project of -thema invult, dan stellen wij 5 euro van jouw lidgeld ter beschikking van dit initiatief.STEUNEND LID WORDEN

*** Als je hier de naam of het nummer van een oaseplek, -project of - thema invult, dan stellen wij 25 euro van jouw lidgeld ter beschikking van dit initiatief.ADVISEREND LID WORDEN

*** Je kandidatuur wordt voorgelegd aan het Bestuur. Je ontvangt nadien het resultaat van de beslissing.

Als adviserend lid wordt je uitgenodigd op de netwerkactiviteiten van de vereniging (3 maal per jaar). Je ontvangt ook toegang tot het ledenplekje op deze website en een uitnodiging voor de jaarlijkse ontmoetingsdag.

Het adviserend lidmaatschap is heden kosteloos.