Open Air Kinderkampen

Open Air Kinderkampen

Kinderen van 5 tot 12 jaar hebben ruimte nodig, buitenlucht, contact met de realiteit, om te voelen, te ontdekken, te spreken en te luisteren en zich zo bewust te worden van wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze kunnen groeien. De Open Air Kinderkampen geven die mentale en fysieke ruimte, onder deskundige begeleiding van mensen met passie voor en ervaring met kinderen!

De Open Air Kinderkampen gaan door tijdens schoolvakanties/weekends in een natuurlijke en natuurrijke omgeving. Elk kampje heeft een thema, dat aan alle kinderen wordt aangeboden en dat als rode draad dient voor de aangeboden activiteiten. Zo ontdekten we al medicijnen in de natuur, leerden we de groei van plantenwortels kennen, zochten we uit wat geluid is en maakten we muziekinstrumenten, ...

Maar de essentie is dat kinderen buiten spelen en zelf op ontdekking gaan. Ze organiseren hun dagje, leren doelen stellen, groepen vormen, uitdrukking geven aan hun noden, leiding nemen of juist deel worden van een collectief plan, ...

Er is dus veel ruimte voor vrij spel, en tegelijk is er ook een kader van activiteiten. Kinderen kunnen dus groeien in zelfstandigheid, en steeds terecht bij bekwame begeleiders die hen met raad en daad bijstaan bij het zoeken er realiseren van hun dromen.De kampjes gaan door van 9u tot 16u, met opvang vanaf 8u30 tot 16u30.

We bieden de kampjes gratis aan. We willen dat geen enkel kind om financiële reden niet zou kunnen deelnemen aan een kampje! 

Uiteraard is het organiseren van deze kampjes niet gratis. Wil jij het mogelijk maken dat we deze kampjes kunnen blijven organiseren en nog verder uitbreiden? Doe dan zeker een gift en/of maak je lid van De Oases vzw! (zie info onderaan deze pagina)

Met jouw geld leiden we de begeleiders op zodat zij de kinderen een droomkamp kunnen bezorgen en financieren we de onkosten die zo'n kampen met zich meebrengen (verzekering, administratie, ondersteuning ter plaatse, vergoedingen, ...)! 

Er kampje kost ons 40 euro per kind per dag.

Dank je wel alvast!Ben je graag deel van deze oplossing? 

Steun deze projecten!

Een Open Air kampje kost ons 40 euro per kind en per dag.

Stort je bedrag op rekeningnummer BE88 8936 6003 4141 

op naam van De Oases vzw te Herne

met als mededeling: 

"Gift Open Air Kinderkampen" of "Gift - PR24001"

EN/OF

Word sympathiserend of steunend lid van De Oases vzw 

en noteer bij je lidmaatschap 

het project 'Open Air Kinderkampen' en/of projectcode 'PR24001'

TIP: Je kan ook steunen via een doorlopende betaalopdracht bij je bank. Zo schenk je maandelijks of jaarlijks een bedrag naar keuze.

Je gift(en) stellen wij ten dienste van de kinderkampen 'Open Air', met een afhouding van 5% voor het bekostigen van de algemene werking van de vereniging.


Blijf je graag op de hoogte van deze en andere activiteiten, projecten, plekken en thema's?

Word lid van De Oases vzw!