Pluktuin Herne

Pluktuin Herne

Deze pagina zijn we nog volop aan het uitwerken...

Oaseplek Pluktuin Herne is een klein paradijsje van een kwart hectare groot met op de hoek de eeuwenoude zomereik 'Brigitte'. Er worden groenten, fruit, kruiden en bloemen gekweekt voor mensen uit de omgeving en er gaan Open Air kampjes door voor kinderen tijdens schoolvakanties of weekends.

Wil je onze werking ondersteunen? Je vindt alle info onderaan deze pagina! Alvast bedankt!!


Pluktuin Herne heeft geen openingsuren. De mensen die aangesloten zijn bij de pluktuin komen zelf oogsten wanneer het hen past. Je kan ook aansluiten voor het afhalen van pakketten op woensdagavond. De pluktuin is te bezoeken op aanvraag. We werken niet met abonnementen: je betaalt wat je oogst/koopt via een pakket.

Pluktuin Herne bevindt zich in de gemeente Herne (weldra deel van de fusiegemeente Pajottegem), achter de tuin van Rendries 13. Let op: toegang is via de losweg naast de eigendom van onze fijne buren, niet door hun tuin aub!). 

Parkeren doe je best aan het treinstation van Herne, en dan kom je na 5 minuten stappen, via een verhard pad door de akkers en een populierenbosje, op de Rendries.

Op de Rendries en aan de pluktuin zelf is er geen parking.


Ben je graag deel van deze oplossing? 

Steun dit project!


Stort je bedrag op rekeningnummer BE88 8936 6003 4141 

op naam van De Oases vzw te Herne

met als mededeling: "Gift Pluktuin Herne - PL23002"

EN/OF

Word sympathiserend of steunend lid van De Oases vzw 

en noteer bij je lidmaatschap 

de plek 'Pluktuin Herne' en/of plekcode 'PL23002'

TIP: Je kan ook steunen via een doorlopende betaalopdracht bij je bank. Zo schenk je maandelijks of jaarlijks een bedrag naar keuze.

Je geld stellen wij dan ten dienste van de oaseplek 'Pluktuin Herne', met een afhouding van 5% voor het bekostigen van de algemene werking van de vereniging.


Blijf je graag op de hoogte van deze en andere activiteiten, projecten, plekken en thema's?

Word lid van De Oases vzw!